Adatvédelem

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Üdvözöljük weboldalunkon ("printshoard.com"). Kérjük, olvassa el figyelmesen az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat. A jelen Adatvédelmi Nyilatkozat vonatkozik arra, amikor Ön meglátogatja vagy termék vásárlása nélkül böngészi weboldalunkat, regisztrál a(z) printshoard.com weboldalon, valamint amikor termékek vásárlására használja a szolgáltatásainkat. A(z) printshoard.com weboldalt Schottner Zita (Printshoard) kezeli és üzemelteti, amelynek bejegyzett székhelye 3527, Miskolc József Attila utca 80.

Az adatkezelő adatai és az adatvédelmi tisztviselő elérhetőségei

A GDPR, az EU tagállamokban irányadó más adatvédelmi jogszabályok és az adatvédelemre vonatkozó más előírások szerint az adatkezelő:

Schottner Zita Egyéni Vállalkozó

3527 Miskolc, József Attila utca 80.

Adószám: 46128452-1-25

Telefonszám: 06 20 316 9759

email cím: info@printshoard.com

Kapcsolattartó: Schottner Zita

NYILATKOZATUNK

A Printshoard elkötelezettek a vásárlóink személyes információinak védelme iránt. A jelen nyilatkozat a Printshoard által a(z) printshoard.com weboldalon gyűjtött adatokra vonatkozik. A jelen nyilatkozat módosításait ezen az URL címen fogjuk közzétenni, és a közzététellel lépnek hatályba. A weboldalunk használatával Ön hozzájárul ezen adatok gyűjtéséhez és az általunk leírt módon történő felhasználásához. A weboldal használatának folytatása bármilyen módosítás, kiegészítés vagy változtatás közzététele után annak elfogadását jelenti.
Mindenkinek joga van a személyes adatainak védelméhez. Printshoard tiszteletben tartja a felhasználóik tájékoztatáshoz való jogát, a személyes adataik gyűjtését és azokat érintő más műveleteket illetően. Az olyan adatok felhasználásánál, amelyek Önt közvetlenül vagy közvetve személyesen azonosíthatják, a szigorú szükségesség elvét alkalmazzuk. Nem dolgozzuk fel a személyes adatait, ha anonim adatok használatával vagy más olyan módon is tudjuk nyújtani Önnek a szolgáltatásokat, amely lehetővé teszi a Printshoard számára az Ön azonosítását. Ez alól kivételt képez, ha az illetékes hatóságok vagy a rendőrség kérésére kell adatot szolgáltatnunk (például az Ön IP címe).
Printshoard az alábbi tájékoztatást adják az Adatvédelmi Nyilatkozatról, lehetővé téve az online látogatók számára a teljes körű tájékozódást. A(z) printshoard.com weboldal meglátogatásával Ön a jelen Adatvédelmi Nyilatkozatban és a Felhasználási Feltételekben leírt gyakorlatot elfogadja, és ahhoz hozzájárulását adja.
A jelen Adatvédelmi Nyilatkozat a linkelt, más szervezetek által fenntartott weboldalakra nem vonatkozik. A weboldalunkon keresztül Ön által harmadik feleknek megadott személyes információkért a Társaságok nem felelősek. Kérjük, olvassa el ezen más társaságok vagy szervezetek Adatvédelmi Nyilatkozatát is, mielőtt megadja nekik az adatait.